desember 2008

i'm a zombie, baby

Jeg stod opp klokken åtte for å være med Julie så lenge som mulig. Vi har gjort så mye fint og tatt så mange fine bilder idag at jeg blir helt ør.Når jeg blir stor, skal jeg ha mitt eget ballrom. 


Juliefin.
ballrom 160

ballrom 147

Slappera.
ballrom 181

Ikke si til noen at vi tegnet på et par av plastkulene, da.
ballrom 156

Jeg bruker fjernkontroll og er ikke redd for å vise det.
ballrom 229

Julie er statisk.
ballrom 308


Vi var i verdens fineste lekebutikk i noen timer. Der fant vi verdens fineste ristepå-snøkule.
ballrom 378

Jeg var kjekk med froskehatt.
ballrom 370

Og Julie var kjekk med kattehatt.
ballrom 344

Verdens fineste fingerdukker, fant vi.
ballrom 314

Jeg var prinsesse.
ballrom 332

Vi skrev brev til deg, Eira.
ballrom 056

I morgen er det ikke lenger 2008. I morgen er fremtiden. Jeg gleder meg til fremtiden. Fremtiden skal bli finere enn fortiden. Den tanken er et godt utgangspunkt for at 2009 skal bli bra og bedre enn bra. Jeg gleder meg til å skrive flere brev, dra på flere konserter, følge flere impulser, lage flere teite ordspill, skrive på flere vegger, leke mer i ballrom, legge flere planer, treffe flere mennesker, oppdage flere band, ta flere bilder, oppleve flere forelskelser, kjøpe flere ting man ikke har bruk for, gå til anskaffelse av flere betydningsfulle armbånd, og generelt følge drømmer. 2009 blir kjempebra.

HJEMME

Så ubeskrivelig digg å komme hjem igjen. Plutselig har jeg eget rom og innendørs do og internett og varm seng. Veldig fint.

Jeg har stått på slalåm og jeg har aldri tryna så mye i hele mitt liv. Jeg er egentlig ganske flink til å stå på ski, tro det eller ei. Men i den ene bakken var det mer busk enn snø. Jeg syntes det var jævlig morsomt å tryne så mye, så jeg kjørte buskebakken flere ganger. Det var jo bedre enn Tusenfryd. Jeg er dekket av blåmerker. Jeg har tilogmed blåmerker på puppene. Føler meg sporty.

Igår var jeg på et random hotell i Rjukan. Jeg leste en bok om Gunnar Sønsteby. Og gjett hvem jeg plutselig traff? Gunnar Sønsteby. Det er hva jeg kaller surrealistisk. Jeg tok bilder av ham og var egentlig ganske satt ut.


Se så fin
hei

rjukan 037 rjukan 115 rjukan 072

1. jeg tror faktisk det
2. nerd
3. fin pappa

stjerner i sikte

Nei jeg har ikke julestemning og nei jeg gidder ikke å ha råtne juletekster i overskriftene mine og nei jeg har ikke vært flink jente i år og nei jeg bryr meg ikke om det er en hvit eller brun jul. Hos meg er det bare is på bakken og jeg kommer til å tryne og brekke nakken før året er over.

Men jeg fikk en fantastisk julegave av Julie. Jeg fikk faktisk julestemning på Møllers igår, da vi åpnet hverandres julegaver. Julie fikk en liten bok jeg har brukt to måneder på å lage. Det var den ene gaven jeg la innsats i. De andre har fått pynteengler fra Budapest. Haha Susanne. Haha Maria. Haha Mathias. Haha alle sammen. Haha. Teite engler. Jeg er glad i dere likevel, da.


Så jeg fikk en fin topp som gir meg kjempefine pupper, sorry ingen bilder av akkurat dét,

gave 033

et fantastisk kaleiodskop,
gave 022

gave 013

en cd som ikke fungerer, men her er hvertfall teksten,
gave 007

et fantastisk smykke av binders, påfuglfjær og diverse,
gave 003

og en tomatplanteting. God jul

btw, Följ min blogg med bloglovin

jeg er tan

diverse 036

bæh, jeg vet ikke hva jeg driver med. ikke på bildet altså, men generelt. jeg skjønner ikke.


idag pratet vi med en fransk jente. hun likte leppestiften min. jeg kunne bare si je m'appelle mariel. det rimer. den franske jenta fikk skrive i boken min. det er fin liten bok. for noen dager siden traff vi en narkoman som visste så mye om livet. han fikk også skrive i boken min.

sorry borry

Beklager for lite tilstedeværelse den siste uka.

Jeg har hatt en veldig innholdsrik uke, kan man si. Men den har vært fin. Kjempefin. Jeg har blant annet sett Valentourettes to ganger.

sv1

sv2

Petter Baarli er tøff.

verdens fineste

03

02

01

animal my soul

42

jeg har hatt en fin helg. har du?

get born

Æh, jeg tror vi har ødelagt håret til Nele. Vi har brukt hele kvelden på å krølle det permanent, men så hoppet vi over to viktige steg i krølleprosessen. Hun er i dusjen akkurat nå. Hjelp


krll 012

krll 014


Forresten. Jeg gleder meg så forferdelig mye til å se Bob Dylan. Jeg klarer ikke å tenke på noe annet. Nesten. Ikke le av tegningen min, jeg var i lykkerus

krll 029

kjekk på toget

Jeg har gått med fletter idag, for første gang på flere år. Joda jeg har små fletter rundt omkring i håret med perler og alt mulig rart. Men nei. Ikke sånne fletter.

vakkert 070

vakkert 074

vakkert 080

Jeg fikk to brev idag. De var forferdelig fine. Brevskriving er bra. Hei og hopp.

magi

thomas dybdahl har nok en gang fått meg til å gråte. han er fortryllende. jeg kan ikke noe for det. jeg vil at alle bildene jeg tar skal være som en dybdahl-sang.

hei 40hei 39

hannah montana og peniser

Jeg er i drammen denne helgen. Igår var vi hos finefine ida og bakte pepperkaker. Den første deigen vi brukte, luktet bokstavelig talt spy. Men vi tenkte at den ville bli bedre om vi stekte den. Det ble den ikke. Det viste seg at deigen hadde gått ut på dato i jul ifjor.

Så fant vi til slutt en spiselig deig. Jeg lagde Hannah Montana-pepperkaker. Og smultringer. Og peniser.

smultring-mariel. ser litt ut som batman eller noe
img1418

kineser-ida måker snø
img1405

penis-kristian spiller gitar
img1403

fine-michelle
img1364

hannah montana ligger on top
img1392

fine folk. jeg fikk julestemning.

trip

jeg elsker regnbuelinsa mi. hele verden blir et svært psykedelisk sted.

regnbue 090

regnbue 105

regnbue 192

jeg må begynne å bruke lesebriller.  

bar hud

06

thomas dybdahl - cecilia

i'm a mess without my china girl

Jeg fant en skrivemaskin idag. Mamma fikk den av en mann, for tjue år siden. Den lager mye lyd, og jeg elsker å skrive på den. Det høres ut som om noen blir skutt hver gang jeg trykker på en tast. Uansett hva jeg skriver, så blir det fint. Nå må jeg bare få brev av noen, så jeg kan skrive noe til noen med den nyanskaffede skrivemaskinen.

Det blir fint.

skrivemaskin 011

skrivemaskin 037


China girl er en svært fin sang av selveste iggy pop. Dere burde høre den.

busjdahh

Idag har min kjære Adele bursdag. Hun blir hele 16 år. Adele er den eneste jeg har holdt ut med hele livet fra jeg var et knøtt og frem til idag, og det sier litt om hvor fin hun er. Hun har flyttet til fredrikstad. Det syns jeg svært lite om. Men likevel, bursdager er ikke noe å kimse av. Jeg savner deg, Adele. Gratulerer med dagen.


 n69099037340424943453

(forresten er det også verdens aidsdag idag, wuhuuu)

hits